REMEMBER YOU

VOEL JE WEER VRIJ EN CONTENT MET WIE JE TEN DIEPSTE BENT.

 

Wie ben ik en wat wil ik eigenlijk zelf? Naar jezelf luisteren en op je gevoel vertrouwen kan lastig zijn. Jezelf omarmen en de controle loslaten is ontzettend eng. Op de weg naar acceptatie en zelfexpressie, kom je langs onzekerheid en angst voor afwijzing, falen. Durf kwetsbaar te zijn en ruimte in te nemen. Er ligt kracht, vertrouwen en liefde van & voor jezelf op je te wachten!

Herken jij jezelf hierin?

 • Je laat je leiden door rationaliteit; piekeren en analyseren, je hoofd maakt overuren, je word soms gek van alle gedachtes. Maar wat je voelt? daar kom je moeilijk bij.
 • Je blokkeert wanneer je een keuze moet maken; je denkt alsmaar aan anderen, vult zelfs voor ze in wat ze willen. Je blijft maar malen.
 • Grenzen aangeven vind je een uitdaging; echt zeggen wat je wilt en ruimte innemen? Daar voel je je achteraf schuldig over.
 • Je raakt snel overprikkeld maar weet niet goed hoe dit komt en hoe je dit kan voorkomen. Tijd voor jezelf maken en nemen voel je je schuldig over of heb je geen tijd voor.
 • Je bent veel met anderen bezig en zoekt hun bevestiging op; je bent bang dat ze je misschien niet aardig vinden of accepteren als je echt zou zeggen wat je wilt en voelt.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je voelt je snel teveel. Je twijfelt of je het waard bent, of je goed genoeg bent.

I SEE YOU & I HEAR YOU

6 jaar geleden was ik mijzelf volledig kwijt. Ik paste mij compleet aan voor en aan anderen en had geen idee wie ik was. Ik had hele donkere en descructieve gedachtes en overtuigingen waardoor ik mij klein, onzichtbaar en minderwaardig voelde. Ik zocht liefde bij anderen die ik alleen aan mijzelf kon geven. Ik heb mogen leren dat ik de enige ben die verantwoordelijkheid heeft over; hoe ik mij voel, wat ik denk en wat en wie ik kies om onderdeel te zijn van mijn leven. This was a tough cookie to swallow. Ik kon namelijk niet alleen zijn en koos altijd de ‘makkelijke’ weg, want:
Het allermoeilijkst is niet om te blijven, maar om te veranderen, om ergens uit te stappen, om een ander pad te kiezen.
Nu kan ik zeggen dat ik in contact sta met mijn gevoel en intuïtie. Ik weet wat goed voor me is en daar kies ik elke dag bewust voor. Ik accepteer mijzelf, ook op de dagen dat het wat minder gaat. Daarom wil ik jou laten voelen dat alles waar je naar verlangd, al in je zit. Ik zie je en ik ken je pijn. Laat me je eraan herinneren hoeveel je waard bent.

Erika heeft mij een spiegel voorgehouden; ze heeft me laten zien wat ik diep van binnen allemaal al wist. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en laat mij minder snel beinvloeden door (de mening van) anderen.  De coaching sessies hebben eraan bijgedragen dat ik dingen nu beter zie (en voel). Dankzij Erika weet ik nu dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is, maar dat het juist heel belangrijk is om jezelf bepaalde dingen te gunnen. Erika brengt je tot je kern.

> lees hier Marrit’s gehele testimonial

NATURE IS YOUR TEACHER.

Earth grounds you. Water flows through you.
Fire rages inside you. Air renews you.

De natuur en haar cyclus is voor mij ontzettend belangrijk geweest in het terugvinden van de verbinding met mijzelf. Daarom is zij mijn grootste inspiratiebron voor dit programma en werk ik met de elementen om jou hiermee te inspireren.


Inhoud

Omdat ik geloof in de verbinding met je hart, je gevoel en de cyclus van jezelf en de natuur, gaan we niet alleen bezig met je hoofd en cognitie.

Het traject is een combinatie van naar buiten en naar binnen gaan. Ik combineer de sessies met de natuur, ga jou inspireren met de elementen en geef je opdrachten mee om thuis en buiten te doen. Want uiteindelijk wil je het niet alleen weten, maar vooral voelen!

Wat houdt het precies in?

 • in 3,5 maand komen we 7 keer samen in mijn praktijk in Utrecht of online;
 • De eerste en laatste afspraak duren 2 uur, de overige 5 sessies 1,5 uur.
 • Per sessie gaan we dieper in op onderwerpen zoals: grenzen aangeven, verantwoordelijkheid nemen, emoties & intuïtie, passie & verlangen, acceptatie en zelfliefde
 • inclusief :
  – ondersteuning per mail en/of app tussen de sessies door
  – 4 audio meditaties voor ondersteuning om thuis te doen
  – een uitgebreid werkboek inclusief vragen, opdrachten en rituelen om thuis te doen

Wat ik van jou vraag…

is 100% commitment. Nobody said it would be easy or a quick fix. Daarom is deze coaching ook niet voor iedereen. Alleen voor de bewuste vrouw die er echt klaar voor en mee is. Die veel tijd en effort wil en kan steken om jezelf te vormen naar de vrouw die je weet dat je diep van binnen bent. Geen excuses meer, wanneer je commit, gaan we er samen 100% voor.

COME HOME TO YOUR SELF &
START LIVING FROM YOUR HEART.

LET ME HELP YOU TO REMEMBER. Your worth.

Goals

Mijn doel is om jouw kwaliteiten, waardes en dromen inzichtelijk te krijgen. Maar ook je valkuilen en je patronen komen daar om de hoek kijken. Mijn doel is om jou de nummer 1 te maken van jouw leven. We kijken samen naar je grenzen, en waar je vandaan komt. Maar we kijken ook naar je belemmerende overtuigingen en emoties die de overhand nemen. Ik help je om gewaagde stappen te zetten om meer rust en ruimte in je leven te creëren. Ik bied je mijn hand aan in het onderzoeken waar jouw aandacht en energie naartoe gaat.

Wat levert het je op?

 • je ervaart meer zelfvertrouwen zodat je content bent met wie je écht bent
 • je voelt je niet meer schuldig wanneer je kiest voor wat jij wilt, zodat je meer rust en ruimte ervaart in je dagelijks leven
 • je weet hoe je bij je gevoel komt & naar jezelf luistert, zodat je keuzes maakt die vanuit je hart komen en waar je goed bij voelt
 • je weet hoe je je energie bij jezelf houdt, zodat je niet meer overprikkeld raakt
 • je voelt je krachtig, zodat je jezelf op nummer 1 zet
 • je accepteert ál je gevoelens, zodat je zachter voor jezelf bent en meer zelfliefde ervaart
 • je stopt met jezelf weggeven, zodat je liefde ontvangt van jezelf en anderen

 

 

 

 

 

Wat kun je van mij verwachten?

Ik bied je ten eerste een oordeelloos oor en een zachte schouder met een bedding van begrip. Maar ik ben ook recht door zee en vertel je wat er écht nodig is om de vrouw te gaan belichamen die jij wilt zijn. Daarom geef ik je eerlijke en directe adviezen, tips en opdrachten waarin ik spiritualiteit praktisch maak. Ik geef jou de ruimte om helemaal jezelf te zijn. Daarom geef ik je met liefde al mijn tools die ik heb geleerd met o.a: mindfullness, lichamelijke therapie, breathwork, yoga, meditatie, astrologie, natuurlijke elementen en vrouwelijke archetypes.

 

‘Ik voel me nu zelfverzekerder en vertrouw veel meer op mijzelf. Ik ben meer ontspannen en bewuster. Ik durf mijn stem te laten horen en de controle los te laten. Ik heb een hele toolbox waarmee ik energie en aandacht bij mezelf kan houden, maar ook mezelf kan zijn. Ik weet beter wat mijn grenzen zijn; ik ga nu eerst bij mezelf na wat ik wil en geef dat aan, zonder er onzeker over te zijn.’

>lees hier Lilian’s gehele testimonial

 

Investment . . .

€990,-

Je kan dit eenmalig of in termijnen betalen.
Het is soms mogelijk via je werkgever gebruik te maken van het budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen? Wil je eerst kennismaken? Plan dan via onderstaande knop een vrijblijvende kennismakingsgesprek met mij in.