BEGELEIDING

Je zit vast; in een situatie of patroon en je komt er niet uit. Je weet niet hoe je verder kan of moet. Wellicht probeer je een keuze te maken waarin je maar niet goed bij je gevoel kunt komen. Je blijft rondjes dwalen in je hoofd en durft of kan geen stappen zetten. You are stuck and you know there is more.

I FEEL YOU

Je bent welkom. Met alles wat er momenteel speelt. Met alle emoties of frustraties. Er is hier plek voor je om te ontdekken wat je volgende stap gaat zijn of wat je nou echt wilt. Een veilige plek om jezelf te laten horen, vrijuit en onbezonnen. Ik luister graag naar je en we kijken samen wat jij nodig hebt in deze situatie. 

Ik ben hier om jou te brengen naar je kern, je gevoel & je intuïtie.

Erika heeft mij een spiegel voorgehouden; ze heeft me laten zien wat ik diep van binnen allemaal al wist. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en laat mij minder snel beinvloeden door (de mening van) anderen.  De coaching sessies hebben eraan bijgedragen dat ik dingen nu beter zie (en voel). Dankzij Erika weet ik nu dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is, maar dat het juist heel belangrijk is om jezelf bepaalde dingen te gunnen. Erika brengt je tot je kern.

> lees hier Marrit’s gehele testimonial

LOSSE SESSIE

duurt 75 minuten
is een investering van €99,-
locatie Utrecht of online

Plan via onderstaande knop een gratis kennismakingsgesprek met mij in.