Vrouwencirkel Utrecht

Creativiteit is een expressie van vrouwelijke energie.
Speelsheid is een onderdeel van sensualiteit.
Zak dieper in deze thema’s tijdens deze speciale editie van een vrouwencirkel waar we een natuur mandala creëren en een cacao ceremonie houden.

 

 

Nu de lente haar aantocht maakt, er is een gevoel van nieuwe energie en mogelijkheden. Echte verbinding met jezelf en wat jij wilt of voelt kan je creëren door contact te maken met je vrouwelijke energie. Kwaliteiten zoals speelsheid en creativiteit zijn manier om naar binnen te keren. Daarom staan deze thema’s centraal gedurende deze vrouwencirkel in Utrecht.

Deze vrouwencirkel is voor jou als je

  • je creativiteit en vrouwelijke energie wilt laten stromen
  • je eigen speelsheid en sensualiteit wilt ontdekken
  • een bewust moment met en voor jezelf wilt
  • wilt verbinden met andere vrouwen
  • een ontspannen dag wilt ervaren met verdieping en verbinding
  • cacao wilt proberen

Wat kan ik verwachten?

Mijn werkwijze bestaat uit een combinatie van elementen zoals; meditatie, yoga, lichaamsgerichte en systemische oefeningen, oude rituelen en ceremonies. Met deze speciale editie van een vrouwencirkel ga je samen een natuur mandala creëren wat ondersteund wordt door een cacao ceremonie.

Samen met een kleine groep vrouwen zoek je de verdieping op zodat je als individu en als groep in verbinding komt met je lijf en emoties. Wat zo fijn is aan een groep vrouwen is dat er onderling (h)erkenning plaatsvindt zodat de energie heel krachtig en voelbaar is!

Een natuur mandala

 

Ik ben enorm geïnspireerd door earth altering.  Elementen uit de natuur zoals bloemen, schelpen, bladeren, zaden etc. maken samen een mandala, een vorm, een altaar. Een heel creatief proces van samenwerking en individuele exploratie met veel kleur en prachtige vormen, die samen zorgen voor een verbinding met je creativiteit.

 

Wat is een cacao ceremonie?

Cacao is een plantmedicijn wat zorgt voor een pure en heldere verbinding met je hart. Cacao is niet hallucinerend of iets in die trant. Juist heel zacht (en lekker). Zo kan je bijvoorbeeld een licht effect voelen of een duidelijke diepere verbinding met je kern.

Praktische informatie

Datum: zondag 30 april
Tijd: 10:00 – 16:00.
Locatie: Amelisweerd
Kosten: €115,-
Inclusief: vegetarische lunch, cacao & snacks

Over Erika

Vrouwencirkels, ceremonies en rituelen zijn voor mij persoonlijk een verrijking en cadeau geweest in de zoektocht naar mijzelf. De verbinding en herkenning van andere vrouwen zorgt voor een gevoel van samenhorigheid. 

Op mijn pad van ontwikkeling zijn vrouwencirkels een onmisbaar element geweest. Daarom creëer ik met liefde deze momenten die bijdragen aan het samenbrengen van vrouwen en de wijsheden van rituelen die al decennia’s meegaan.

 

Testimonials

Dieper niveau

Jij weet precies wat te zeggen en te doen om op een dieper niveau te komen. Tijdens de ceremonie ervoer ik een enorm besef van mijn gedachtes en emoties op een positieve manier.‘ 

 

– Esmée

Verwelkomende sfeer

‘Ik werd gelijk gegrepen door de warme en verwelkomende sfeer bij binnenkomst. Er was gedurende de cirkel veel ruimte om jezelf te kunnen zijn en emoties te laten komen en gaan. De locatie was ook prachtig!

Het had van mij wel een hele dag of weekend mogen duren, zo fijn vond ik alles.’

 

– Fleur

Aarden en loslaten

De cirkel vond ik heel bijzonder. De manier waarop je de middag opbouwde vond ik prettig, eerst in het lichaam zakken, daarna op één vlak de diepte in, de ruimte om al dansend los te laten, te voelen en te aarden.

Dankjewel voor de ruimte en de steun, zonder dat je iets wilde veranderen.’

 

– Eva

Bijzonder en krachtig

‘Het was een hele ontspannen middag waarin ik me door de gedragenheid en verbinding van alle aanwezige vrouwen me heel erg opgelucht en verlicht voel. 

De rust die stilte, beweging, muziek en de natuur kan brengen verraste me. Heel bijzonder en krachtig om dat samen met onbekende vrouwen mee te maken.

 

– Lilian