VROUWENCIRKEL

Verbinding – hoe verbind jij je met jezelf, en anderen?

Dit is voor jou als je….

  • een diepere verbinding met jezelf zoekt
  • wilt verbinden met andere vrouwen
  • nieuwsgierig bent naar hechtingsdynamieken in liefde en relaties
  • rust en aandacht voor jezelf nodig hebt

Wat gaan we precies doen?

Verwacht een middag waarin je letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht. Ik neem je mee in  yoga, dans, free flow, meditatie maar ook specifieke lichaamsgerichte oefeningen, samen en alleen, rondom het thema. Een prachtige middag, op een diepere laag dan je gewend bent.

Wat houdt het in?

Op deze middag komen we samen met een kleine groep vrouwen (max. 8) die samen een innerlijke reis aangaan. Je gaat individueel en als groep op reis/aan het werk. Het fijne aan een groep met vrouwen is dat er iets magisch plaatsvindt wanneer vrouwen samenkomen, de energie wordt krachtiger en zachter. Er vindt (h)erkenning plaats tussen vrouwen.
We create a safe space of sisters.

Wat kan ik verwachten?

In een vrouwencirkel ontstaat er connectie met jezelf, met je hart en met je kern. Het biedt ruimte om te gaan voelen en los te laten. Het is een safe space om net een stukje dieper te gaan, met jezelf en met elkaar. Wat nog meer?

  • Meer rust ervaren in je lijf en hoofd
  • Ruimte maken voor je gevoel
  • Liefdevolle aandacht voor wat er speelt
  • Antwoorden op vraagstukken ontdekken
  • Inspiratie voor volgende stappen
  • Verbinding met fijne vrouwen zoals jijzelf

Waar en wanneer is het?

Het vindt plaats in Amelisweerd op zondag 27 februari, van 13.00 – 16:00, dit is bij Utrecht in de buurt. De exacte locatie krijg je na aanmelding.

Wat is de investering?

Je investeert €44,- voor een waardevolle middag van 3 uur, inclusief drankjes en gezonde snacks.

REVIEW. 

Ik vond het bijzonder om met andere vrouwen te ‘connecten’ (zelfs zonder te praten). Iemand zei na afloop ‘vreemd eigenlijk dat we niks van elkaar weten’. Dat vind ik stiekem heel prettig. De rollen uit je dagelijkse leven doen er op dat moment niet toe. Je bent niet je werk, niet iemands partner, niet iemands moeder, niet iemands dochter. Just me 🙂 
Wat ik magisch vond was het eerste onderdeel waarbij je elkaar laat gronden. Je voelt iemands energie zo sterk (zonder aanraking), ik kreeg er kippenvel van.
Marrit

REVIEW. 

Het had van mij een heel weekend of een hele dag en avond kunnen duren, het was zo fijn, het vloog voorbij!Ik werd bij binnenkomst meteen gegrepen foor de warme en welkome sfeer. De ruimte die voelbaar was voor mijn emoties en mijzelf te mogen zijn was enorm waardevol. Eigenlijk was alles gewoon heel erg fijn! Ik kom graag weer.
Fleur

REVIEW. 

De gedragenheid en verbinding van alle aanwezige vrouwen heeft me heel erg opgelucht én verlicht. 
De ontspanning van samen zijn heeft mij echt verrast, maar ook alleen samen zijn. En de rust die stilte, beweging, muziek en de natuur kan brengen. Het is iets dat op dagelijkse basis snel verloren gaat, maar je hier weer aan wordt herinnerd. Iedereen heeft een verhaal, ervaringen, gaat door bepaalde flows heen. Heel bijzonder en krachtig om dat samen met onbekende vrouwen mee te maken. 
Lilian