Selecteer een pagina

ERIKA

Mijn belangrijkste levenslessen zijn gekomen vanuit de moeilijkste momenten, en 1 daarvan wil ik met je delen, omdat dit fundamenteel voor mij is geweest.

6 jaar geleden was ik mijzelf kwijt; ik zat in een relatie waarin ik vastzit in een patroon. Het patroon van met een man zijn die emotioneel niet beschikbaar was. Daarnaast verwaarloosde ik al jaren mijn lichaam door er totaal niet naar de luisteren. Dit resulteerde in een hele enge paniekaanval waarin ik out ging. Ik had een baan waar ik niet op mijn plek zat. Ik had destructieve overtuigingen waardoor ik mij minderwaardig voelde. Ik besloot dat als ik wilde veranderen, ik een drastische stap moest nemen. Ik besloot een jaar op reis te gaan, ik wilde een uitweg, avontuur; vluchten om mijzelf te redden. Ik kocht een one way ticket en alles was in gang gezet.

4 weken voor vertrek overleed mijn vader en moest ik kiezen; blijf ik achter voor mijn familie of ga ik? Dit was de moeilijkste keuze die ik ooit heb moeten maken. Ik ben gegaan.

De maanden en jaren erna heb ik me ontzettend schuldig gevoeld, had ik de juiste keuze gemaakt? Achteraf gezien weet ik nu dat mijn intuïtie en mijn vuur mij ertoe hebben gezet om te gaan. Nu weet ik dat het een keuze was vanuit mijn hart. En dat, is altijd goed. Dat mag je altijd volgen.

Het allermoeilijkste is niet om (hetzelfde) te blijven (doen), maar om te veranderen, om een stap te nemen naar iets nieuws.

Veranderen. Dat is eng. Maar weet dat jij alleen, mooie vrouw, verantwoordelijk bent voor jouw leven. Niemand anders. Jij bepaalt hoe je leven eruit ziet, hoe je je voelt en wat je denkt, accepteert. Je bent je eigen thuis, en je mág je eigen leven schrijven. Dát is vrijheid.

Als je in de spiegel kijkt, wie zie je dan? Weet jij wie je bent? Durven kijken achter het masker wat je opzet voor een ander, en voor jezelf, dat is eng. Maar ik kan je vertellen, er schuilt een prachtige vrouw achter.

Een pure vrouw die weet wie ze is, waar ze voor staat. Een vrouw die haar ogen sluit en vertrouwt op wat haar hart haar in geeft, die los durft te laten. Een vrouw die weet wat het beste is voor haar, en daarvoor durft te gaan staan. In al haar kracht. Een vrouw die rust uitstraalt en het leven accepteert hoe het is gegaan en hoe het komen zal. Die vrouw ben jij.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten voelen dat ze zichzelf mogen vertrouwen & omarmen. Een leven te leiden vanuit intuïtie en hart. Vrijheid in jezelf. Ademruimte.

‘Right now, you are a single choice away from a new beginning.’

– Oprah