ERIKA

Mijn missie is om jou te laten voelen dat je jezelf mag vertrouwen & omarmen.  Om jou eraan te herinneren dat jij nu, al heel bent.

 

Ik geloof in jou thuisbrengen bij wie je echt bent. Jou herinneren aan wie je echt bent. Zonder jezelf te hoeven verbeteren. Je bent al de beste versie van jezelf, dit hoef je alleen nog maar te ontdekken en te voelen. Je hoeft niets te worden, alleen maar te accepteren en toe te laten.

Ik sta naast je, achter je, in je proces. Ik begeleid je om aanwezig te zijn, in alle gebrokenheid, met alle angst, onzekerheid, paniek, maar ook de liefde en geborgenheid. Om ruimte hieromheen te crëeren.

Ik ben hier om de focus op het proces zelf te leggen; om te helen. Om erbij te zijn, gewaar te zijn, je aan de hand mee te nemen, te laten zien en voelen waar er geademd mag worden – in het nu – zonder uitvlucht naar het verleden en de toekomst, de afleiding hoe het kan zijn of is geweest.
Om de realiteit van het moment te verdragen, zachter te maken, liefdevoller te zijn, voor jezelf.

Ik wil niets maken van jou.
Maar beleef het moment met me, voel de gebrokenheid en heelheid tezamen in jou.
Alles mag er zijn, jij mag er zijn.

In mijn eigen zoektocht naar wie ik was (ben), ben ik tegen veel struikelblokken gelopen; ik voelde mij niet begrepen, ik miste iets. Ik werd in een hokje gestopt en voelde mij niet gezien in mijn gevoeligheid. Ik kreeg standaard oefeningen mee en bleef daarmee rondjes draaien in mijn hoofd, hopende mijzelf te begrijpen. Ik kwam er veel later achter dat wat ik miste was de verbinding met mijn lijf en gevoel. Ik wilde VOELEN, ik wilde ontdekken wat mijn hart me ingaf, ik wilde mijn intuïtie ontdekken. Ik wilde gehoord en gezien worden in mijn (over)gevoeligheid, en daarvoor was de connectie met mijn lichaam nodig. 

Dit is wat ik jou wil meegeven; een gevoelige en echte versie van begeleiding, lichaamswijsheid en ontdekking van emoties, zelfliefde en acceptatie.