Selecteer een pagina

ERIKA

Het is een lange en mooie reis geweest om te staan waar ik sta, om te zijn wie ik nu ben, om te voelen wat ik nu voel. Om te zijn. Een reis wat ik beschrijf als een achtbaan met enorm pieken en dalen. Emoties die mij overnamen en gedachtes en patronen die mijn leven stuurden. Leven vanuit het hoofd. Ik probeerde het leven vast te grijpen, de teugels strak te houden, en alles op alles te zetten om controle uit te oefenen over hoe alles ging en wie ik was. Ja, ik ben er ook geweest. Maar deze achtbaan heeft mij hier gebracht. Op een plek waar ik jou begeleidt naar een leven waarin jij leeft vanuit vertrouwen en je hart.

De controle loslaten en vertrouwen vinden in jezelf, dat is een kunst. Een kunst die je stapje voor stapje mag en kan leren. Hoe laat je los en stap je in het ontastbare, onzekere, wat je niet kent? Hoe kun je daar nou op vertrouwen?

 

Als je in de spiegel kijkt, wie zie je dan? Durven kijken achter het masker wat je opzet voor een ander, en voor jezelf, dat is eng. Maar ik kan je vertellen, er schuilt een prachtige vrouw achter.

Een pure vrouw die weet wie ze is, waar ze voor staat. Een vrouw die haar ogen sluit en vertrouwt op wat haar hart haar in geeft, die los durft te laten. Een vrouw die weet wat het beste is voor haar, en daarvoor durft te gaan staan. In al haar kracht. Een vrouw die rust uitstraalt en het leven accepteert hoe het is gegaan en hoe het komen zal. Die vrouw ben jij.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten voelen dat ze zichzelf mogen vertrouwen, het leven mogen vertrouwen. Een leven te leiden vanuit intuïtie en hart. 

‘Right now, you are a single choice away from a new beginning.’

– Oprah