Mijn missie is om jou te laten voelen dat jij jezelf en je emoties kan en mag vertrouwen.

Erika

Mijn visie

Ik geloof in jou thuisbrengen bij wie je echt bent. Jou herinneren aan wie je echt bent. Zonder jezelf te hoeven verbeteren. Je bent al de beste versie van jezelf, dit hoef je alleen nog maar te ontdekken en te voelen. Je hoeft niets te worden, alleen maar toe te laten.

Ik sta naast je en achter je, in je proces. Ik begeleid je om aanwezig te zijn. In alle gebrokenheid, angst, onzekerheid en paniek. En ook in de liefde, veiligheid en geborgenheid. Om hierin een balans te vinden en een sterke basis waar je altijd naar terug kunt keren.

Ik breng je terug naar het nu. Zonder uitvlucht naar het verleden en de toekomst – hoe het is geweest of kan zijn. Alleen in de realiteit van het nu kan er mildheid en zelfliefde ontstaan voor wie jij bent.

Hier mag je zijn wie je bent. Met al het licht en donker. Gebrokenheid en heelheid.
Alles mag er zijn.

Een sterke basis waar je altijd naar terug kunt keren.

Mijn verhaal

In mijn eigen zoektocht naar wie ik ben, kwam ik veel struikelblokken tegen. Ik voelde mij niet begrepen en ik miste iets. Ik werd bijvoorbeeld in een hokje gestopt en ik voelde mij niet gezien in mijn gevoeligheid.

Van mijn toenmalige therapeut kreeg ik standaard oefeningen mee. Ik bleef daarmee rondjes draaien in mijn hoofd, hopende mijzelf te begrijpen.

Pas veel later kwam ik erachter wat ik miste; de verbinding met mijn lijf en gevoel.
Ik wilde VOELEN.
Ik wilde ontdekken wat mijn hart mij ingaf en luisteren naar de roep van mijn intu√Įtie.
Ik wilde gehoord en gezien worden in mijn (over)gevoeligheid. Daarvoor was de connectie met mijn lichaam nodig. De connectie met mijn kern.

 

Het lichaam als richtwijzer waardoor je connectie maakt met een diepere laag in jezelf.

Zo ga ik te werk

 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en de kennis die ik heb opgedaan in opleidingen heb ik een eigen aanpak ontwikkelt. Mijn begeleiding is persoonlijk en maakt verbinding met je hart en je gevoel. Ik gebruik het lichaam als richtwijzer waardoor je connectie maakt met een diepere laag in jezelf.

Ik gebruik technieken, methodes en haal inspiratie uit:

  • Familieopstellingen (systemisch werk)
  • ACT – Acceptance and Commitment Therapy
  • Inner voice dialogue
  • Psychologie
  • Oosterse wijsheid uit het Boeddhisme
  • Meditatie en visualisatie
  • Natuurprincipes en cycli
  • Archetypes en mythes