I am a guardian of the heart.

Mijn missie is om jou te begeleiden naar de herinnering van wie je in essentie bent.

Erika

Mijn visie

De reis van hoofd naar hart, en de weg terug, is de grootste reis die je ooit gaat afleggen. Kennis maken met wie je ten diepste bent, is een bijzondere ontmoeting die langzaamaan plaats vindt.

Ik loop graag naast je, om deze reis te maken en je de juiste instrumenten aan te reiken. Autonoom, in verbinding en stevig gegrond.

Ik geloof dat ieder een schatkist in zijn of haar hart heeft en dat de sleutel dichtbij ligt. De sleutel vind je door de uitdagingen van het leven aan te gaan en de emoties te aanvaarden die daarbij horen. Alleen door het leven volledig te omarmen kun je deze vinden.

 

Autonoom, in verbinding en stevig gegrond.

Mijn verhaal

Mijn eigen ontwikkeling heeft mij gebracht bij het opzetten van mijn bedrijf. Door mijn persoonlijke zoektocht naar kleur, diepgang en betekenis in  en begrip over het leven ben ik gestuit op een ‘missing link’ ; de verbinding met ons lijf, onze emoties, moeder natuur en de wijsheid van eeuwenoude culturen, rituelen en ceremonies.

In deze zoektocht heb ik op verschillende plekken belangrijke puzzelstukjes mogen vinden. Zo heb ik in India tijdens mijn Yoga Teacher Training liefde voor mijn en het menselijk lichaam leren kennen. Tijdens mijn therapie ben ik mijn demonen onder ogen gekomen en mijn patronen bij de wortel kunnen aankijken en transformeren. In mijn begeleidersopleiding heb ik mogen leren hoe belangrijk hulp, kwetsbaarheid en de spiegel van en verbinding met de ander zijn. In Guatemala tijdens mijn Cacao training heb ik kennis mogen maken met de onvoorwaardelijke liefde van het menselijk hart.

Ik geloof er heilig in dat door het terugbrengen van samenzijn, verbinding maken met je eigen hart, eeuwenoude rituelen, oefeningen en ceremonies, er ruimte ontstaat voor zelfliefde, zelfdraagzaamheid en een terugkeer van verbinding met de medemens en moeder natuur.

 

 Zelfliefde, zelfdraagzaamheid en een terugkeer van verbinding met de medemens en moeder natuur.

Zo ga ik te werk

 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring en de kennis die ik heb opgedaan in opleidingen heb ik een eigen aanpak ontwikkelt. Mijn begeleiding is persoonlijk en maakt verbinding met je hart en je gevoel. Ik gebruik het lichaam als richtwijzer waardoor je connectie maakt met een diepere laag in jezelf.

Ik gebruik technieken, methodes en haal inspiratie uit:

  • Familieopstellingen (systemisch werk)
  • ACT – Acceptance and Commitment Therapy
  • Inner voice dialogue
  • Psychologie
  • Oosterse wijsheid uit het Boeddhisme
  • Meditatie en visualisatie
  • Natuurprincipes en cycli
  • Archetypes en mythes
  • Spirit of Mama Cacao

Mijn opleidingen

– Yoga, meditatie & mindfulness docent trainingen 2018-2020
– ACT (Acceptance and Commitment Therapy)  2022
– Bambu professioneel begeleider van persoonlijke ontwikkelingsprocessen 2021-2023
– Guardian of the Source – Cacao training 2024

Ik werk zoveel als mogelijk volgens de IEC (Internationale Ethische Code) richtlijnen als beroepscoach.