Mijn specialisatie is de verbinding met je lichaam & gevoel. Ik richt mij in alle lichaamsgerichte coaching sessies op het liefhebben van je zelfbeeld en het bouwen aan je zelfvertrouwen.

Lichaamsgerichte coaching

Waarom lichaamsgerichte coaching?

Je lijf kent al je verhalen. Ze draagt je verleden en je emoties. Wanneer je lichamelijke klachten ervaart en/of vastloopt in je leven en gedrag, ligt de ‘waarom’ opgeslagen in je lichaam. Ervaringen en onverwerkte emoties uit je verleden kunnen ervoor zorgen dat er strategieën en patronen zijn ontstaan die je nu tegenhouden om je leven voluit te leven.

Met lichaamsgerichte coaching richt je je op het alsnog verwerken van deze emoties. Daarna ontstaat er ruimte om te ontdekken welk nieuw gedrag en patronen je kunnen ondersteunen. Deze zijn dan gebaseerd op wie je wilt zijn, in plaats van wie je bent geworden.

Ervaar vrijheid door de pijn uit het verleden te transformeren naar de schatkamer van je kracht.

‘The body’s purpose is to protect, contain, support and fire the spirit and soul within it, to fill us with the feeling that we exist, that we are here.’
– Clarissa Pinkola Estès

Onderwerpen en thema's die ik behandel met lichaamsgerichte coaching:

 

  • patronen waar je in vast blijft zitten
  • angst, spanning of onrust in je lijf
  • levensvragen en keuzes
  • trauma uit het verleden
  • burn-out of overspannen klachten
  • depressieve gedachtes en gevoelens
  • overgevoeligheid of verdoofdheid van emoties
  • relatie en verbinding
  • strengheid en kritiek in je hoofd
Ontdek hoe je je gedrag en patronen kunt baseren op het ondersteunen van wie je wílt zijn. Niet op wie je bent geworden. 

Praktische informatie

75-90 minuten, locatie Utrecht
Particulier tarief €115,- , zakelijk tarief €175,-

Pakketten (particulier/zakelijk tarief)
3 maanden 6 sessies € 690,- / € 1050,-
6 maanden 10 sessies € 1100,- / € 1700,-
12 maanden 18 sessies € 1890,- / € 2970,-

Over Erika

In mijn zoektocht naar wie ik ben, ben ik via het reguliere zorg bij verschillende psychologen geweest. Voor mij ontbrak de erkenning voor de wereld van mijn emoties, de verbinding met mijn lichaam en diepgang. Door alleen cognitieve therapie bleef ik rondjes draaien in mijn hoofd, waar ik al in vast zat.

Dit is een van de redenen waarom ik mij ben gaan specialiseren als lichaamsgericht coach. Jouw lichaam draagt al je wijsheid en is je poort naar het begrijpen en omarmen van je emoties. Lichaamsgerichte coaching zorgt voor een diepere en blijvende verbinding met jezelf.

Plan via onderstaande knop een vrijblijvend kennismakings gesprek met mij in.