AUTHENTICITEIT

Creëer bewustzijn en compassie voor alles in jou; de delen die nog verborgen zijn en de delen die niet meer dienen. Krijg inzicht waarom je doet wat je doet en doorbreek de cirkel. Ontdek wat voor jou werkt met persoonlijke handvatten en tools om vanuit je kern te gaan leven.

Ik specialiseer mij in de verbinding met je hart, gevoel & intuïtie.
Dit is speciaal ontworpen om jouw zelfhelend vermogen te ondersteunen en je authentieke jij naar het licht te brengen.

wat houdt het in?

  • sessie 1: samen kijken we naar de buitenste lagen; hoe zijn deze ontstaan en wat is er de behoefte en verlangen eronder? Hier werken we met zelfcompassie. Deze stap zorgt voor begrip voor en zachtheid naar jezelf.
  • sessie 2: hier kijken we naar de middelste lagen, jouw eigenschappen die je niet zo snel laat zien en horen, waar angst of schaamte op zit. Deze persoonlijke eigenschappen voelen kwetsbaar en zijn tegelijkertijd jouw kracht. Hier ontdekken we samen waarom dit nog niet (volledig) aan het licht komt en wat er nodig is om deze krachtbronnen zichtbaar te maken. Dit zorgt voor stevigheid en vertrouwen in jezelf.
  • sessie 3: in deze stap reizen we naar je kern. Hier ontdek je verborgen verlangens, dromen, moed en inspiratie; je innerlijke bron. We kijken naar de toekomst; deze stap zorgt voor richting en motivatie.

Ervaring van anderen:

‘Ik voel me (opr)echter, meer in het nu. Ik voel me verrijkt en meer verbonden met mijzelf en sta daardoor krachtiger/zekerder in het leven. Erika voelt als een engel die mij terug heeft geleidt naar de kern in mijzelf. Haar begeleiding is fijn, veilig en professioneel.’

Diana

> lees hier meer testimonials

3 SESSIES

90 minuten per sessie
locatie Utrecht
€ 275,-

Laat hier je naam en email achter bij interesse

10 + 1 =