Burnout coaching

Wanneer je overspannen bent of in een burnout zit, is het belangrijk om je grenzen te leren voelen en de stem van je behoeftes te herkennen. Met burnout coaching bouw je een sterke basis op vanuit je eigen kern en kom je terug in verbinding met je lichaam.

Herken je dit?

  • Je staat altijd aan en je kan niet tot rust komen.
  • Je hoofd blijft doorgaan en je lijf komt er achteraan.
  • Je hebt lichamelijke klachten waar geen fysieke oorzaak voor gevonden is.
  • Je gaat al te lang over je grenzen heen.
  • Je weet niet hoe je kunt opladen en ook niet hoe je hier bent gekomen.
  • Je bent jezelf kwijt en weet niet hoe je weer terug kunt komen bij jezelf.

Burnout coaching biedt een nieuwe manier van omgaan met jezelf, je lichaam en je omgeving.

Over je grenzen heen

Wanneer je alleen maar in de ‘gaan’ modus staat, mis je de verbinding met je natuurlijke ritme. Je lichaam geeft signalen af dat het tijd is om van stand en tempo te veranderen maar die voel je niet of heb je genegeerd. Dit gebeurt omdat je over grenzen heen bent gegaan, die eigenlijk je behoeftes zijn.

Je bent al te lang niet verbonden met het natuurlijke ritme en de behoeftes van je lichaam. Wanneer dat gebeurt gaat je lichaam je uiteindelijk zelf stop zetten en trapt op de rem. Plotseling heb je geen energie meer voor bijvoorbeeld je werk, je gezin of je vrienden. Je bent overprikkeld, oververmoeid en overrompeld. Je leven staat on hold. Dit komt omdat je nog niet weet te luisteren naar de zachtere signalen van je lijf. Wellicht ken je de stem van je lichaam en je gevoel (nog) niet of schreeuwt je hoofd er hard overheen. 

Met burnout coaching leer ik jou te luisteren naar de zachtere signalen van je lijf en in contact te komen met jouw natuurlijke ritme. 

Verantwoordelijkheidsgevoel

 

Je hoofd zit vol overtuigingen en meningen. Dat je er voor de ander wilt en moet zijn, dat je het niet kan maken om iets niet te doen of nee te zeggen. Je voelt je verantwoordelijk. Je hebt een druk (gezins)leven en je voelt dat er geen ruimte voor jou is. Het voelt alsof dit de enige manier is. Het zijn patronen die je niet weet te doorbreken. Ergens voelt het alsof je gewoon zo bent. Maar je rent jezelf keihard voorbij met alle gevolgen van dien.

Het is tijd om weer bij jezelf te komen. Om in contact met je lichaam te komen, want je lichaam is je huis. Je bent nu te ver en te lang van huis. Met burnout coaching kom je weer in contact met de stem van je behoeftes en je gevoel. Hierdoor kan je weer genieten van het huidige moment en er vanuit plezier voor anderen te zijn. Niet meer geleefd worden, maar leven.

 

A burn out person is a starving soul that must return home.

Mijn missie

Ik geloof dat jouw lichaam jouw sterkste instrument is. Ik specialiseer mij in de verbinding met je lichaam, hart en intuïtie. Als burnout coach is het mijn missie om jou te laten voelen dat jij jezelf en je emoties kan vertrouwen zodat je een sterke basis in jezelf bouwt.

 

Zit je in een burnout of heb je last van stress gerelateerde klachten en zoek je hulp?