Cacao & Meditatie avonden

Kom, zit, mediteer, verbind en bewonder.

Cacao is een begeleidster naar het hart, ze zorgt voor helderheid, rust en richting. Laat haar jouw innerlijk proces ondersteunen, op welk pad je je ook bevindt.

Of je nu komt voor een rustplaats in het drukke leven, een stille plek in de storm of een plek om simpelweg te kunnen zijn, verbinden en helen; je bent welkom bij deze cacao & meditatie avonden.

Meditatie, mindfullness en visualisatie zullen worden gecombineerd op deze avonden en kunnen zorgen voor gronding, verbinding en stevigheid. Terug naar een stille basis.

Wat kan ik verwachten?

Door mijn achtergrond in yoga zullen er soms elementen hiervan terug komen. Denk aan zachte (yin) bewegingen en ademhalings-oefeningen, (mantra) zang, Tandava (meditatieve) dans of het gebruik van rituelen.

Cacao zorgt voor verdieping in de meditatie. Het kan ervoor zorgen dat je hierdoor een meer spirituele ervaring hebt. De ervaring is voor iedereen anders. Lees hieronder meer.

Cacao - medicijn voor je hart

 

Cacao is een heel zacht plantmedicijn wat bekend staat als sacred medicine volgens de Maya’s.

De 100% biologische cacao die ik heb meegenomen uit Guatemala promoot de gezondheid van het hart op lichamelijk en spiritueel niveau, zoals:

  • het balanceren en kalmeren van het zenuwstelsel
  • het verlagen van de bloeddruk
  • bescherming tegen hartziektes
  • hormonen die de stemming verbeteren en een geluksgevoel geven
  • helderheid en creativiteit activeren

 

Praktische informatie

Woensdagavond van 19:00 tot 21:00/21:30 

  • 4 september
  • 2 oktober
  • 6 november

Locatie: Oregondreef 20, Utrecht
€35,-

Vragen, reserveren en/of ticket via 06-21887774

Over Erika

Mijn eigen ontwikkeling heeft mij gebracht bij het opzetten van mijn bedrijf. Mijn persoonlijke zoektocht ging en gaat over het vinden van kleur, diepgang en betekenis van het leven. Zo ben ik gestuit op de ‘missing link’; verbinding met ons lijf, onze emoties, moeder natuur en de wijsheid van eeuwenoude culturen, rituelen en ceremonies. Dit alles breng ik samen in mijn diensten.

Ik geloof dat ieder een schatkist in zijn of haar hart heeft en dat de sleutel dichtbij ligt. De sleutel vind je door de uitdagingen van het leven aan te gaan en de emoties te aanvaarden die daarbij horen. Alleen door het leven volledig te omarmen kun je deze vinden.

Testimonials

Dieper niveau

Jij weet precies wat te zeggen en te doen om op een dieper niveau te komen. Tijdens de ceremonie ervoer ik een enorm besef van mijn gedachtes en emoties op een positieve manier.‘ 

 

– Esmée

Verwelkomende sfeer

‘Ik werd gelijk gegrepen door de warme en verwelkomende sfeer bij binnenkomst. Er was gedurende de cirkel veel ruimte om jezelf te kunnen zijn en emoties te laten komen en gaan. De locatie was ook prachtig!

Het had van mij wel een hele dag of weekend mogen duren, zo fijn vond ik alles.’

 

– Fleur

Aarden en loslaten

De cirkel vond ik heel bijzonder. De manier waarop je de middag opbouwde vond ik prettig, eerst in het lichaam zakken, daarna op één vlak de diepte in, de ruimte om al dansend los te laten, te voelen en te aarden.

Dankjewel voor de ruimte en de steun, zonder dat je iets wilde veranderen.’

 

– Eva

Bijzonder en krachtig

‘Het was een hele ontspannen middag waarin ik me door de gedragenheid en verbinding van alle aanwezige vrouwen me heel erg opgelucht en verlicht voel. 

De rust die stilte, beweging, muziek en de natuur kan brengen verraste me. Heel bijzonder en krachtig om dat samen met onbekende vrouwen mee te maken.

 

– Lilian