AUTHENTICITY.

Wat betekent authenticiteit voor jou?
Wat in jou heb je te omarmen en wat te laten gaan?
Wie ben jij als je helemaal jezelf bent?

Authenticiteit. Helemaal volwaardig jezelf zijn. Zonder excuses, met een portie vertrouwen. Vanuit verlangen. Verlangen om jezelf te laten zien.
Wat is daarvoor nodig? Waar of wie heb je langs te reizen om dit te mogen?
Wat staat er in je weg en vanuit welke bron mag jij jezelf voeden om dit te volbrengen?

Deze dag is voor jou als je….

  • kriebels voelt na het lezen van bovenstaande
  • het spannend vind om jezelf te uiten of te laten zien
  • al wat werk hebt gedaan maar je nog diepere lagen in jezelf wilt ontdekken
  • een hele dag vol liefde, rust & ruimte wilt ontvangen

Hoe ziet zo’n dag eruit?

Verwacht een rijkgevulde dag met uiteenlopende activiteiten. We brengen elementen in zoals yoga, muziek, creativiteit, natuur, stilte, communicatie en letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van jouw hart & je kern.

Op deze dag komen we samen met een kleine groep (max. 8) die samen een innerlijke reis aangaan. Je gaat individueel en als groep op reis/aan het werk. Het fijne aan een groep is dat er verbinding en (h)erkenning plaatsvindt, de energie wordt krachtiger.

Wat is het programma?

Het programma ziet er ongeveer zo uit:

  • 10:00 – 11:00 cacao ceremonie
  • 11:00 – 12:00 (zachte) yoga & dans
  • 12:00 – 13:00 voedzame vega lunch
  • 13:00 – 13:30 natuur
  • 13:30 – 15:00 lichaamsgerichte oefening
  • 15:00 – 16:00 visualisatie & afsluitingsceremonie

Bovenstaand programma is een ruwe schets en zal worden ingevuld naar de energie van de groep.

Waar en wanneer is het?

Het vindt plaats in Amelisweerd op zaterdag 11 februari, van 10:00 – 16:00, dit is bij Utrecht in de buurt. De exacte locatie krijg je na aanmelding.

Wat is de investering?

Je investeert €111,- voor een waardevolle dag, inclusief een gezonde lunch en snacks gedurende de dag.

Het had van mij een heel weekend of een hele dag en avond kunnen duren, het was zo fijn, het vloog voorbij!Ik werd bij binnenkomst meteen gegrepen foor de warme en welkome sfeer. De ruimte die voelbaar was voor mijn emoties en mijzelf te mogen zijn was enorm waardevol. Eigenlijk was alles gewoon heel erg fijn! Ik kom graag weer.
Fleur

Ik vond het bijzonder om met andere vrouwen te ‘connecten’ (zelfs zonder te praten). Iemand zei na afloop ‘vreemd eigenlijk dat we niks van elkaar weten’. Dat vind ik stiekem heel prettig. De rollen uit je dagelijkse leven doen er op dat moment niet toe. Je bent niet je werk, niet iemands partner, niet iemands moeder, niet iemands dochter. Just me 🙂 
Wat ik magisch vond was het eerste onderdeel waarbij je elkaar laat gronden. Je voelt iemands energie zo sterk (zonder aanraking), ik kreeg er kippenvel van.
Marrit

De gedragenheid en verbinding van alle aanwezige vrouwen heeft me heel erg opgelucht én verlicht. 
De ontspanning van samen zijn heeft mij echt verrast, maar ook alleen samen zijn. En de rust die stilte, beweging, muziek en de natuur kan brengen. Het is iets dat op dagelijkse basis snel verloren gaat, maar je hier weer aan wordt herinnerd. Iedereen heeft een verhaal, ervaringen, gaat door bepaalde flows heen. Heel bijzonder en krachtig om dat samen met onbekende vrouwen mee te maken. 
Lilian