OWN YOUR ENERGY

VAN OVERPRIKKELING NAAR RUST

Je kent het waarschijnlijk maar al te goed; je voelt je lichtelijk ontvlambaar en geïrriteerd. Je kan niets hebben en wil het liefst met rust gelaten worden. Alleen zijn, dat is alles waar je zin in hebt. Tijd voor jezelf, niets aan je hoofd.

Maar tegelijkertijd brengt alleen zijn ook verveling, rusteloosheid, een nutteloos gevoel, eenzaamheid en soms wanhoop.

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je dit kan voorkomen?

Overprikkeling

Je zintuigen zijn overbelast, dat is wat er letterlijk aan de hand is. Een overbelasting van onze hersenen, waardoor we dingen niet meer kunnen plaatsen, en dus in de war raken, chaotisch, geïrriteerd, gefrustreerd of bang worden.
Een paniek aanval kan zelfs op de loer liggen en uiteindelijk, oververmoeidheid of een burn out. Overprikkeling is dus niet iets wat je moet negeren, het is juist een teken van je lichaam en geest dat het tijd is om stil te staan en te luisteren.

Weet jij wat de boodschap is van jouw overprikkeling?

I feel you babe. 

Laten we samen ervoor zorgen dat jij meer rust ervaart en precies weet wat voor jou het beste werkt wanneer het zover is. We gaan samen een toolkit voor jou maken, die jij ten alle tijden kan gebruiken.

Wil jij weten:

  • waarom je overprikkeld raakt
  • hoe je kan herkennen dat overprikkeling op de loer ligt
  • wat jíj nodig hebt in de cruciale momenten
  • hoe je dit alles kan voorkomen ipv genezen
  • hoe je rust kan vinden

Ik heb speciaal voor jou mijn kennis, ervaringen en tools gebundeld in een 5-daagse mini cursus. We doorlopen stap voor stap de weg van overprikkeling naar rust. We got this!

En er is meer...

 

  • Een persoonlijke meditatie die ik zelf gebruik en áltijd werkt als ik mij overprikkeld voel! Klik HIER om dit te downloaden (let op, dit hoort bij dag 4 van de cursus die je hier onder download)
  • Een roadmap afgestemd op jou. Zodat jij precies weet wat joúw signalen zijn voordat je overprikkeld raakt & wat jij nodig hebt in the heat of the moment.
  • Persoonlijke tips die ik zelf gebruik als ik me-time nodig hebt, overprikkeld of angstig ben.
  • We gaan werken met je lichaam, maar ook je gedachtes, overtuigingen en nog veel meer.

You ready?

It’s time to release things that no longer work for you. To own your energy.