TESTIMONIAL. Christy.

‘Ik kwam weer thuis bij mezelf.’

Ik zat letterlijk vast, in de put/down. Om alles kon ik huilen. Voelde me echt verloren, alleen, onbegrepen en leeg. Mijn eigen ik was weg. Weg gedrukt door het verleden. Ik was een pleaser geworden en ergens achteraan gehobbeld kwam ik een keer. Kreeg geen contact met mezelf. Had altijd bevestiging nodig van de ander.

Na een kennismakingsgesprek, voelde het gelijk heel vertrouwd en veilig. Erika snapte me. Tijdens de sessies kwam veel los; ik vond weer mijn ‘ik’.

Ik heb o.a. geleerd om mijn intu├»tie weer te horen en ernaar te handelen/omzetten in doen wat goed voelt voor mij. Dit gebeurde doordat ik leerde te luisteren wat m’n lichaam aangaf/zei. Ik durf weer te staan voor mijzelf i.p.v. gebukt te gaan onder anderen. Ik ben gestopt met pleasen en mijn eigen ik gaan uitspreken in en op een liefdevolle manier.

Er is zoveel voor mij verandert; meer als dat ik gehoopt had. Ik kwam weer ‘thuis’ bij mezelf. Van een pleaser naar het gevoel dat ik de wereld aan kan.

Wat mij het meest heeft verrast is hoe ik me nu uiteindelijk voel; weer fijn en gelukkig (de manier waarop ik met het leven en de uitdagingen om ga is nu verlichtend, voorheen zwaar)!

Erika’s begeleiding is veilig, warm en geeft een vertrouwd gevoel. Door dingen zelf te doen, kreeg ik meer zelfvertrouwen, meer balans in mezelf; ‘ik kan het’ gevoel. Erika ving me op en zette me weer positief in elke situatie en uitdaging.’

Christy Piepers, moeder/zzp-er, 34 jaar