TESTIMONIAL. Lilian.

‘Ik voel me zelfverzekerder en vertrouw nu op mijzelf’

Ik wist eigenlijk allang dat Erika degene was die mij kon helpen om bij mijn gevoel te komen, maar omdat ik leefde in een soort oppervlakkige staat voor mezelf die vooral werkte om anderen te plezieren, kwam ik daar niet bij.

Ik had allerlei gedachtes voordat ik bij Erika aanklopte; ik durf dit niet, dit is veel te eng, te spannend, het wordt te verdrietig, ik kan dat niet aan. En vooral ik wil het niet, ik wil niet diegene zijn die dit allemaal niet kan.

Het gevoel van veiligheid en de ruimte die er aan me geboden werd tijdens de sessies, zorgde er echt voor dat ik alles kon en mocht voelen. Dat heeft voor zoveel ruimte en opluchting gezorgd en dat vind ik zo enorm waardevol.

Wat me daarnaast heeft verrast is dat als je er eenmaal voor openstaat om naar je gevoel te luisteren, dat het dan helemaal niet eng of spannend is. Maar juist heel fijn, ontspannen en vanzelfsprekend. Je voelt je heel licht en opgelucht.

Ik voel me nu zelfverzekerder en vertrouw veel meer op mijzelf. Ik ben meer ontspannen en bewuster. Ik durf mijn stem te laten horen en de controle los te laten. Ik heb een hele toolbox waarmee ik energie en aandacht bij mezelf kan houden, maar ook mezelf kan zijn.

Ik weet beter wat mijn grenzen zijn; ik ga nu eerst bij mezelf na wat ik wil en geef dat aan, zonder er onzeker over te zijn.

Erika‚Äôs begeleiding is heel natuurlijk en fijn, je voelt geen enkel oordeel. Dat is wennen, maar echt een verademing. Ze laat me en is er voor me, ook tussen de sessies door voelde ik dat zeker weten. Ze is heel zachtaardig, maar ook duidelijk en ik had me geen betere begeleiding kunnen voorstellen!’

Lilian, powervrouw, 30 jaar