TESTIMONIAL. Dénice.

‘Bijzonder, vernieuwend, uit mijn comfortzone en patronen’!

I was feeling stuck. Ik stond niet meer in contact met mijzelf en mijn gevoel. Ik was vooral bezig met anderen en andere vormen van afleiding.

Door dit traject werd ik met mijzelf en mijn patronen geconfronteerd, niet omdat Erika mij dat vertelde, maar door de vraag- en luistertechnieken die zij beheerst.

Er gebeurt iets met je op het moment dat je zelf iets herkent, zonder dat iemand anders dat voor je doet. Dat geeft kracht en werkt bemoedigend. Het werkt confronterend en bevrijdend tegelijk. 

De manier waarop ik met mijzelf omga is echt verandert; er is meer ruimte voor wat ik voel, zonder oordeel, voorwaardelijkheid of nadruk op negativiteit.

By far het meest impactvolle event van dit traject: ik heb de stemmen van mijn interne dialoog kunnen observeren en identificeren! Ik heb geleerd negatieve dialogen te doorbreken en de behoeftes te erkennen die er onder liggen. Hierdoor beïnvloed dit mijn stemming niet meer of veel minder.

Erika’s begeleiding is oprecht, warm, vrij van oordeel, verwachtingen of normen. Het voelde vertrouwd, ik durfde mijn ogen te sluiten in het bijzijn van een in eerste instantie onbekende.

Dénice, moeder/partner/powervrouw, 37 jaar.