TESTIMONIAL. Marrit.

‘Erika brengt je tot je kern’

Ik ben begonnen met het coachingstraject omdat ik beter voor mezelf wilde zorgen en prioriteit wilde geven. Niet alleen voor mezelf, maar ook als voorbeeld voor mijn dochter. Beter voor jezelf zorgen gaat samen met luisteren naar je gevoel. Helaas luisterde ik vooral naar mijn hoofd en zorgden mijn gedachten een blokkade voor mijn gevoel.

Tijdens de coaching heb ik leren stilstaan bij mijn gedachten, waardoor er een besef ontstond dat ze niet allemaal van mij waren. Hierdoor kon ik bepaalde gedachtes loslaten. Ik vond het best spannend en eng om dichterbij mijn gevoel te komen. Het is een weg die ik nauwelijks of misschien wel nooit eerder heb bewandeld. Ik dwaalde vaak af naar mijn hoofd, een veilige plek die ik voor mijzelf heb gebouwd om alles een logische uitleg te geven. Maar dan was Erika daar om mij weer naar het juiste pad te begeleiden.

Erika heeft mij een spiegel voor gehouden. Ze heeft mij laten zien wat ik allemaal diep van binnen al wist. Ik durf meer te vertrouwen op mijzelf en laat mij minder snel beïnvloeden door (de mening van) anderen.

De coaching sessies hebben eraan bijgedragen dat ik dingen nu beter zie (en voel). Dankzij Erika weet ik nu dat voor jezelf kiezen niet egoïstisch is, maar juist heel belangrijk om jezelf dingen te gunnen.

Ik heb het gevoel dat veel vrouwen hun emoties wegstoppen en hun vrouwelijke energie te weinig benutten. Daarom gun ik andere vrouwen deze coaching ook!

Marrit, 29 jaar - moeder/ingenieur