Testimonials

Tijdens de Moonflow zorgt Erika voor een prettige en vertrouwde sfeer waarin je mag, kunt en durft te voelen en te delen.
Naast het leren over de huidige maanstand en de invloed daarvan op je leven, word er ook heel fijn gewerkt met zachte beweging en yogahoudingen. De visualisaties en meditaties worden heel mooi door haar zelf geschreven.
De avond heeft een spirituele diepgang die niet zweverig is en juist heel makkelijk toepasbaar is op je eigen leven en de doelen die je daarin na wilt streven. Het is bijzonder om dat met een groep vrouwen samen te doen en delen. Ik ben heel blij dat ik de maanavonden ontdekt heb!

Sabine Pieters

De manier waarop Erika begeleidt en constant duidelijk maakt dat alle gevoelens en reacties welkom zijn maakt de vrouwenconnectie sterk. Er wordt begeleid naar momenten van zelfreflectie en om hierover te schrijven. Je kan in je eigen bubbel blijven of ervoor kiezen af en toe iets te delen als je daar behoefte aan hebt. Wat je keuze ook is, het is okay en dat creëert veiligheid.
Zachte yogahoudingen worden gecombineerd met opdrachten, wat voor mij een extra dimensie gaf aan de ervaring. De visualisatie die Erika gebruikte, is echt iets wat je zelf moet ervaren! Ik werd hieruit geaard en geïnspireerd ‘wakker’. Als cadeautje op de flow trekt Erika nog een kaart voor je, op basis van je persoonlijke ervaring en energie.

Tessa Wower

Mijn keuze om de Moonflow bij Erika te doen was een hele goede; ze is heel respectvol en heeft een onwijs fijne stem waar ik uren naar zou kunnen luisteren. Ze liet me direct op mijn gemak voelen op een voor mij onbekende omgeving. Ik heb de neiging om veel bezig te zijn met mensen om mij heen, maar na een paar minuten was ik dit gevoel helemaal kwijt. De visualisatie die ze deed was ingrijpend en bijzonder, het heeft me op een positieve manier veel stof tot nadenken gegeven. Desalniettemin ben ik in weken niet zo uitgerust wakker geworden als de volgende ochtend!

Layla Hesseling

Erika is een krachtige vrouw die mij met zachte aandacht op de juiste momenten kan aanzetten tot beweging en tot stilstaan door mijn focus te begeleiden naar wat ik denk, voel en doe.

Klaartje Schepers

Erika teaches in the most understanding and caring way. She helps me every time with improving my technique and motivates me to achieve more than I thought my body was capable of. My time with Erika leaves me feeling peaceful and calm for the whole day and excited for the next time.

Alison Stegal

Ik zou elke dag wel willen beginnen met een yogales van Erika. Met muziek, licht en kaarsen zet ze een relaxte sfeer neer en dan begint ze met een brede lach aan de les. Ze neemt de tijd om elke houding goed uit te leggen en verteld waar je dit hoort te voelen. Daarnaast is Erika één van de weinige yogadocenten die ik ken, die rondloopt om de houdingen te corrigeren, dit geeft een extra persoonlijke touch. Ze sluit steevast af met een liedje waar ze die week een beetje verliefd op is geworden; zo leer je haar ook een klein beetje kennen.

Michiel Vredeveldt

Het is nog vroeg en donker, hup de fiets op naar een yogastudio waar Erika les geeft. Iedere les is zeer goed bedacht en verrassend, van yin naar yang met aandacht voor elke asana. Energiek, gezellig en inspirerend, Erika geeft iedere les met dezelfde liefde en toewijding voor yoga. Met fijne muziek op de achtergrond corrigeert en helpt ze waar nodig en zo komt iedereen weer vol energie de les uit, iedere keer weer, petje af!

Het is nog vroeg en donker, hup de fiets op naar een yogastudio waar Erika les geeft. Iedere les is zeer goed bedacht en verrassend, van yin naar yang met aandacht voor elke asana. Energiek, gezellig en inspirerend, Erika geeft iedere les met dezelfde liefde en toewijding voor yoga. Met fijne muziek op de achtergrond corrigeert en helpt Erika waar nodig en zo komt iedereen weer vol energie de les uit, iedere keer weer, petje af!

Sarah Faye van der Ploeg