FULL MOON

Ceremonie & Lente Equinox

Dit is voor jou als je….

  • een verdiepende practice zoekt om met jezelf te verbinden
  • afscheid wilt nemen van de winter (en de thema’s die bij jou hebben gespeeld)
  • welkom wilt heten aan de lente & de richting voor jouw leven voor dit seizoen
  • rust en aandacht voor jezelf nodig hebt

Waarom een ceremonie met volle maan?

De maan staat al eeuwen voor het vrouwelijke. De maan en haar fases zijn een manier om het vrouwzijn beter te begrijpen; de fases van de maan staan namelijk verbonden aan bepaalde energiëen en thema’s. Zo hebben we als vrouw de seizoenen in ons cyclus die ons kunnen begeleiden om fijner door het leven te flowen. De maan is een prachtig voorbeeld en laat ons zien hoe het donker en licht samen kunnen spelen tot een krachtbron.

Tijdens de volle maan is haar energie op het hoogst en sterkst, daarom is het een prachtig moment om de verdieping op te zoeken in jouzelf. Deze volle maan is op 18 maart en staat o.a. in het teken van ontluiken.

Wat is Lente Equinox?

de lente equinox vind plaats op zondag 20 maart, en valt bijna samen met de volle maan op 18 maart. Een equinox gebeurt maar 4 keer per jaar; per seizoen. De zon staat dan loodrecht boven de evenaar. Dit betekent dat het licht en het donker exact evenlang gaan zijn vanaf dit moment. Ontzettend bijzonder!

Het is een eeuwenoud ritueel voor vrouwen om samen te komen en afscheid te nemen van 1 seizoen, om plaats te maken voor het nieuwe seizoen. Zo staat de winter voor rust, bezinning en donker, en de lente voor ontkiemen, ontspringen en het ontluiken van nieuwe ideëen en inspiratie.

Wat kan ik verwachten?

In een ceremonie ontstaat er connectie met jezelf, met je hart en met je kern. Het biedt ruimte om te gaan voelen en los te laten. Het is een safe space om net een stukje dieper te gaan, met jezelf en met elkaar. Wat nog meer?

  • Meer rust ervaren in je lijf en hoofd
  • Ruimte maken voor je gevoel
  • Liefdevolle aandacht voor wat er speelt
  • Antwoorden op vraagstukken ontdekken
  • Inspiratie voor volgende stappen
  • Verbinding met fijne vrouwen zoals jijzelf

Waar en wanneer is het?

Online op vrijdag 18 maart om 19.30 – 21.30.

Wat is de investering?

€29,- voor de ceremonie of €14,- voor de replay link achteraf.

REVIEW. 

Ik vond het bijzonder om met andere vrouwen te ‘connecten’ (zelfs zonder te praten). Iemand zei na afloop ‘vreemd eigenlijk dat we niks van elkaar weten’. Dat vind ik stiekem heel prettig. De rollen uit je dagelijkse leven doen er op dat moment niet toe. Je bent niet je werk, niet iemands partner, niet iemands moeder, niet iemands dochter. Just me 🙂 
Wat ik magisch vond was het eerste onderdeel waarbij je elkaar laat gronden. Je voelt iemands energie zo sterk (zonder aanraking), ik kreeg er kippenvel van.
Marrit

REVIEW. 

Het had van mij een heel weekend of een hele dag en avond kunnen duren, het was zo fijn, het vloog voorbij!Ik werd bij binnenkomst meteen gegrepen foor de warme en welkome sfeer. De ruimte die voelbaar was voor mijn emoties en mijzelf te mogen zijn was enorm waardevol. Eigenlijk was alles gewoon heel erg fijn! Ik kom graag weer.
Fleur

REVIEW. 

De gedragenheid en verbinding van alle aanwezige vrouwen heeft me heel erg opgelucht én verlicht. 
De ontspanning van samen zijn heeft mij echt verrast, maar ook alleen samen zijn. En de rust die stilte, beweging, muziek en de natuur kan brengen. Het is iets dat op dagelijkse basis snel verloren gaat, maar je hier weer aan wordt herinnerd. Iedereen heeft een verhaal, ervaringen, gaat door bepaalde flows heen. Heel bijzonder en krachtig om dat samen met onbekende vrouwen mee te maken. 
Lilian