VROUWELIJKE ENERGIE

Stap nog een stukje dieper en dichterbij jouw vrouwelijke energie. Ontvang inzicht, tools en handvatten om jezelf hierin te begrijpen, ondersteunen en omarmen. 

Ik specialiseer mij in de verbinding met je hart, gevoel & intuïtie.
Dit is speciaal ontworpen om jouw zelfhelend vermogen te ondersteunen en verbinding met jouw vrouwelijke energie te herstellen. 

wat houdt het in?

  • sessie 1: ontdekken en begrijpen welke leefregels en overtuigingen van vroeger en nu ten grondslag liggen van de blokkade van jouw vrouwelijke energie; dit zorgt voor inzicht en liefdevol begrip naar en voor jezelf
  • sessie 2: het onderscheiden van de stem van je intuïtie en de stem van je hoofd (ego); dit zorgt voor meer rust en helderheid in je lichaam en hoofd.
  • sessie 3; kijken naar de toekomst; wat is er nu nodig? we creëren persoonlijke handvatten en stappen die passen bij jouw leven van nu; dit zorgt voor routine en houvast.

‘Er zijn keuzes gemaakt die ik niet meer wist te maken. Er is een bepaalde vrouwelijkheid in mij los gekomen die ik heel lang kwijt was. Ik heb geleerd dat ik gewoon mezelf mag zijn.’

Cristie

> lees hier meer testimonials

3 SESSIES

90 minuten per sessie
locatie Utrecht
€ 275,-